The Latest News About The Sims

Stage bij EA


Photobucket

Gezocht: Stagiair Community Coördinator De Sims

Ben jij benieuwd naar de marketing achter de welbekende game franchise De Sims 3 en ben je op zoek naar een stage die begint vanaf februari 2011? Dan ben jij wellicht de student die wij zoeken! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair die actief wil meewerken op de afdeling online marketing en CRM van EA Benelux als stagiair community coördinator voor De Sims.

Over EA

Electronic Arts (EA) is de grootste ontwikkelaar en uitgever ter wereld op het gebied van games. Sinds 1982 houden we ons bezig met de ontwikkeling, uitgifte en wereldwijde verspreiding van games voor videogamesystemen, personal computers en internet. Electronic Arts heeft meer dan 50 titels ontwikkeld, waarvan in de afgelopen vier jaar miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hieronder vallen titels uit vooraanstaande franchises als: Command & Conquer™, Harry Potter™, The Lord of the Rings™, FIFA™, De Sims™, Need for Speed™, Spore™ en Battlefield™.

Wat wij bieden

Als stagiair maak je onderdeel uit van het online team bij EA Benelux. Je houdt je tijdens je stage onder andere bezig met het ontplooien van activiteiten die bijdragen aan de groei en retentie van de Benelux Sims community op de verschillende kanalen van EA, zoals de product websites en sociale netwerken. Je hebt dagelijks contact met de Community Manager en werkt samen aan een activiteiten kalender voor de franchise.

Uiteraard is er tijdens je stageperiode ruimte voor het opzetten en uitvoeren van een eigen project, dit moet wel aansluiten bij de werkzaamheden die je voor EA uitvoert.

Wie wij zoeken

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn, is een 3e/4e jaars student in de richting Marketing/Communicatie/PR. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent communicatief vaardig. Je bent creatief, pro-actief en hebt affiniteit voor nieuwe media.

Vanzelfsprekend ben je geïnteresseerd in games en de marketing daarvan en de ontwikkelingen in de game-industrie.

Je komt te werken in een jong team van enthousiaste mensen: als stagiair krijg je bij EA veel ruimte voor eigen initiatieven en word je actief betrokken bij de marketing van onze games. Daar staat tegenover dat we van jou verwachten dat je op een zelfstandige, enthousiaste, accurate en efficiënte wijze kunt werken.

Aanvang: Februari 2011
Werklocatie: Schiphol-Rijk (nabij Amsterdam)
Opleidingsniveau: MBO, HBO
Studievoorkeur: Marketing / communicatie / PR

Denk je dat je de meest geschikte persoon bent voor deze stage of ken je iemand die aan het bovenstaande profiel voldoet? Stuur dan een mailtje met je C.V. naar jobs.nl@europe.ea.com.

Commentaren op: "Stage bij EA" (2)

  1. is op zoek naar een stagiair per 7 juli latere start is bespreekbaar voor 5 dagen in de week tot en met februari.. Natuurlijk is er daarnaast ook ruimte voor eigen initiatieven en je stageopdracht..

  2. ontwikkeling uitgifte en wereldwijde verspreiding van games voor videogamesystemen personal computers en internet. Als stagair krijg je bij EA veel ruimte voor eigen initiatieven en word je actief betrokken bij de marketing van onze games.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: