The Latest News About The Sims

Creëer Een Patroon

PhotobucketCreëer en deel je eigen originele patronen voor De Sims 3 met De Sims 3 Creëer een Patroon-tool. Of je nou het perfecte patroon voor de pyjama’s van je Sims gevonden hebt, of prachtige vloertegels wilt ontwerpen; vanaf nu heb jij het hulpmiddel in handen om je eigen ontwerpen te maken! Met behulp van de vele afbeeldingen uit de Stickerbibliotheek kun je snel een patroon ontwerpen. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen in lagen over elkaar heen plaatsen, voor nog meer unieke patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

KENMERKEN

  • De Sims 3 Creëer een Patroon-tool is het officiële hulpmiddel waarmee spelers van De Sims 3 eenvoudig hun eigen patronen kunnen maken en veilig aan de game toe kunnen voegen, zonder dat de ontwerpen of game beschadigd raakt.
  • Spelers kunnen hun zelfgemaakte patronen gebruiken bij het vormgeven van meubels, kleding, vloeren en muren voor hun Sims en nog veel meer.
  • Deze handige tool is krachtig en toch eenvoudig in gebruik, zodat zowel beginnende spelers als ervaren ontwerpers er zich uit mee kunnen leven.
  • Spelers kunnen hun patronen in 3D bekijken met één enkele muisklik en hun patronen daarna rechtstreeks naar de game exporteren.
  • Spelers kunnen hun creaties laten zien aan Sims-fans over de hele wereld via De Sims 3 Uitwisseling.

Berichten Over De Sims 3 Creëer Een Patroon: Klik Hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: