The Latest News About The Sims

De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Photobucket

Doe je gordel om en zet je schrap…dit wordt een wilde rit! Deze herfst brengt de Sims studio het nieuwe accessoirespakket De Sims 3 Supersnelle Accessoires uit.

De Sims 3 Supersnelle Accessoires is het eerste accessoirespakket waarbij je Sims ook een aantal gloed nieuwe wagens tot hun beschikking krijgen!Met dit uitbreidingspakket kun je kiezen uit verschillende lifestyle opties: racing, intrige, rockabilly en klassieke luxe. Elk van deze stijlen biedt unieke items om je Sim uit te rusten met de nieuwste mode, meubelaccessoires en voertuigen.

Bouw de ultieme garage om je scheurijzer, professionele racewagen of zelfs motorfiets te stallen. Zo kun je ze bijvoorbeeld een racepak met sponsorlabels, muurtekens in neonverlichting, werktafels, gereedschapskisten en nog veel meer geven!

Bezorg je Sims de bolide van hun dromen en de levensstijl die erbij past.Met De Sims 3 Supersnelle Accessoires creëer je de ultieme ervaring voor de autofreak die altijd al in je zat.

Schakel het leven van je Sims in een hogere versnelling met De Sims 3 Supersnelle Accessoires. Voor het eerst in een accessoire-pakket kun je je Sims vier op auto gebaseerde lifestyles geven, inclusief nieuwe auto’s, interieur, decor en kleding in stijl. Gaan jouw Sims door het leven als snelheidsmaniakken? Of gaan ze toeren in een klassieke luxewagen met een open dak? Komen ze in opstand in petticoats en stoere rockkleding? Of kiezen ze voor een leven vol intriges in spionnenstijl, met sexy kleding en dure wagens? Waar je ook voor kiest, met De Sims 3 Supersnelle Accessoires beleven je Sims een groots avontuur!

KENMERKEN

  • Geef je Sims de auto’s waar ze altijd van hebben gedroomd, met bijbehorende lifestyle.
  • Geniet van vier totaal nieuwe kledingstijlen, interieuren en auto’s: Racing, Intrigue, Rock en Classic Luxury.
  • Maak de ultieme garage voor de professionele racewagen of hot-rod van je Sim.
  • Richt het huis van je Sim in met de luxe accessoires die perfect passen bij de nieuwe auto.

Berichten Over De Sims 3 Supersnelle Accessoires: Klik Hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: