The Latest News About The Sims

De Sims 3 Creëer een Wereld-tool

De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA
Creëer je eigen werelden voor De Sims 3

De macht om werelden te scheppen ligt in jouw handen!  Creëer unieke nieuwe werelden met behulp van de De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA en deel deze online met anderen.  Download deze tool nu gratis en kruip in de huid van het team van ontwikkelaars van De Sims 3, door dezelfde hulpmiddelen te gebruiken als het team heeft gebruikt om werelden en steden te bouwen voor De Sims 3.  Ontwerp en bouw volledige werelden voor je Sims, of gebruik de kant-en-klare terreinen van Sunset Valley of Riverview als basis voor je creaties. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

KENMERKEN

  • Ontwerp complete werelden voor je Sims en kies terreinpatronen en wegen voor het plaatsen van kavels, planten en accenten in de buurt, zoals watertorens en vuurtorens.
  • Begin met een leeg canvas, of bewerk het terrein dat al gevormd is als de basis voor Sunset Valley of Riverview.
  • Gevorderde ontwerpers kunnen echt helemaal los gaan met hun creaties en ontwerpen uit Photoshop en andere grafische programma’s importeren.
  • Breid je landschap- en bouwmogelijkheden uit met De Sims 3 Creëer een Wereld-tool – BETA, het uitbreidingspakket De Sims 3 Wereldavonturen of voorwerpen uit De Sims 3 Store.
  • Deel je werelden via De Sims 3 Uitwisseling.

Lessen

Berichten Over De Sims 3 Wereld-Tool: Klik Hier

Commentaren op: "De Sims 3 Creëer een Wereld-tool" (3)

  1. Liesje zei:

    sorry candy dat weet ik niet ;/

  2. Eline zei:

    mensen, is er een manier om de sims 3 wereld-tool te downloaden zonder te moeten registreren? bdankt.

  3. candy zei:

    beste ik heb en vraag ik zit nu al bijna 1maand aan het proberen voor een wereld tool te maken maar ik kan er gaan huizen of voor werpen op zetten komt telkens op te staan dat ik een nieuwe laag moet op zetten voor ik er een voorwerp ofzo wil op zetten maar ik vin dat niet kunnen jullie mij soms er mee helpen ?

Plaats een reactie