The Latest News About The Sims

De Sims 3 Wereldavonturen Preview

Inleiding

World Of The Sims heeft op 18 november (met een beetje vertraging) De Sims 3 Wereldavonturen ontvangen van EA (dus een dag voor de release). De Sims 3 Wereldavonturen is de éérste uitbereiding van De Sims 3 en volgens EA ook de grootste Sims (algemeen) uitbereiding ooit. Vele mensen denken dat deze game helemaal hetzelfde is als De Sims 2 Op Reis maar dat is NIET zo want: in De Sims 2 Op Reis kunnen je sims  rustig op vakantie gaan om lekker te ontspannen. In De Sims 3 Wereldavonturen kan je op avontuur gaan in Frankrijk, China en Egypte waar je allemaal tombes kan verkennen en veel meer en dat alles lees je hier !!!

De Nieuwe Optie

In De Sims 3 Wereldavonturen is er nu een optie om een kelder te maken . jullie zullen in De Sims 3 al wel eens  een kelder gemaakt maar daarvoor moest je eerst allerlei cheats voor doen enz. nu moet dat dus niet meer nu is het even gemakkelijk als een verdieping maken  !!! hier zie je een filmpje

Nieuwe Spullen (algemeen)

In De Sims 3 Wereldavonturen zijn een heleboel nieuwe voorwerpen Zoals: Wc’s, Kleine apparaten, (bijzet, salon en eet) tafels, een bed, (eetkamer en woonkamer) stoelen, Banken & sofa’s, Diverse comfort,  Verlichting, Decoratie, Opbergruimtes

De Nieuws Spullen In De CAS

In de CAS (Creat A Sims) zijn er veel nieuwe spullen en zeker bij de kapsels met accesoires en ook snorren bij de mannen (hierboven staan een paar voorbeelden). maar ook bij de make-up, kleding, karaktereigenschappen, levenswensen ,…

De Nieuwe Karaktereigenschappen zijn: Fotografenblik,Gedisciplineerd en Avontuurlijk .

Nieuwe Acties

In De Sims 3 Wereldavonturen zijn er  een par nieuwe acties :

Fotograferen : Je moet eerst in het warenhuis in Franrijk, China of Egypte een fotostoestel kopen en dan kan je begnnen te fotograferen. Als je veel foto’s trekt met je fototoestel wordt je alsmaar beter en worden de foto’s als maar beter.

Liederen leren : In Egypte, Frankrijk en China kan je van de inwoners liederen leren en met die liederen kan je dan optreden. Optreden voor de lol of optreden voor geld.

Avonturen Bespreken : Als je ergens iemand tegenkomt kan je op hem/haar klikken dan kan jjij je avonturen bespreken met hem/haar.

Slangen Bezweeren: In Egypte kan je in een winkel een mand met slangenbezweerder kopen die gebruikt je sim als hij/zij even niets te doen heeft. Als je met je slang De Slangenkus ontdekt kan je ook De Vloek Van De Mummie Verbreken !!!

Tombes

uHjl5eQg8eA

In Egypte, Frankrijk en China zijn er uiteraard ook (geheime) tombes in deze tombes is er vanalles te beleven zoals: Schatten zoeken, Geheime kamers ontdekken, Vallen onschadelijk maken enzo verder.In de tombes zijn er ook duikputten, als je in die duikput springt(duikt) kan je zo naar een andere kamer gaan maar als je nu in brand staat (door een val) dan kan jij je in een duikput blussen maar let zeker op in Egypte voor de Mummies want zij kunnen je vervloeken en misschien is die vloek je dood maar geen nood je kan de vloek opheffen op verschilende manieren. De makkelijkste is om in Egypte De Grote Sfinx te bezoeken en helemaal tot op het einde van de sfinx te gaan daar staat een groot beeld die je kan genezen hier zie je het filmpje.

Op Reis Vertrekken

Als je op reis wil vertrekken moet je je reizen boeken via de computer of via je gsm. Dan kan je kiezen naar welk land je wilt vertrekken (China, Frankrijk of Egypte) het aantal dagen dat je in dat land kan blijven hangt af van je visiumniveau in het land waar je naartoe wil gaan. Het minimum aantal dagen opreis is 3 dagen en het maximum 12 dagen maar je kan ook vroeger terug naar huis gaan dan moet je op je gsm of computer kliken en dan terug naar huisgaan. Baby’s, Peuters en (zichtbare) zwangere vrouwen kunnen niet mee op reis gaan

Tip: Op Sims 3 Nieuws staat een fantastische tip klik hier

Openbare kavels in China (uitgezondert Tombes)

In China zijn er uiteraard ook veel openbare kavels hier zie je 2 voorbeelden

De Oosterse Vechtkunstacademie ‘Fenix’In: China is er een Oosterse Vechtkunstacademie genamd ‘Fenix’ daar kan je de Oosterse vechtkunst leren en zo proberen de zwarte band te halen je kan  oefenen door tegen een speciale paal te vechten of je legt een Schuimbord, Houten Balsabord, Eikenbord, Dun Blok Steen of een Ruimtesteen op zo’n 2 stenen zal ik maar zegen zie foto’s

De Verlichtingstuin: De Verlichtingstuin is een mooi rustgevent park met een grote vuiver waar koi’s in zwemmen. Je kan er ook rustig iets lezen of rezelig aan het vuur zitten.

Openbare kavels in Egypte (uitgezondert Tombes)

In Egypte zij er ook openbare kavels hier zie je 2 voorbeelden uit het ruime aanbod

De Markt : De markt van Egypte is de gezeligste plaats van het hele land. je kan er vanalles kopen zoals. douche in blik (raar maar waar), een tent, fototoestel, beelden en vazen, …

Oase Van Het Schip: Geloof het of niet dit is ook Egypte het is volgens mij de natste woestijn in Egypte en zeker ook de beste visplek in dat land. Dus zeker een aanrader en vergeet je vis gerief niet !!!

Openbare Kavels In Frankrijk (uitgezondert Tombes)

Nectarbrouwerij Van Champs Les Sims: In Nectarbrouwerij Champs Les Sims can je nectar kopen en natuurlijk ook je eigen nectar brouwen hier zie je het stappen plan voor het maken van je nectar:

1:Oogst het fruit (dat naast de brouwerij staat)

2:Ga naar de machine en doe de ton VOL met je fruit

3:Begin het fruit te persen

4:klik op de machine en maak je nectar

5:Geef je nectar een naam

6:Smakkelijk

als je het toch nog niet begreipt zie dan het filmpje

Oostelijke Heuvelkerkhof: De Zieligste plek van Frankrijk is waarscheinlijk het Oostelijke Heuvelkerkhof. Dit kerkhof vind ik persoonlijk het mooiste kerkhof van allemaal buiten dat het zielig is is het wel gezellig (toch als het licht is).

World Of The Sims wil EA bedanken voor het vertrouwen in deze site en ook jullie om deze site te blijven bezoeken

Commentaren op: "De Sims 3 Wereldavonturen Preview" (10)

 1. Weet iemand waar ik in de sims 3 in China een ruimtesteen kan vinden (die moet ik voor een opdracht kapot slaan, en dan met iemand vechten)

 2. roessss zei:

  heeft iemand in egypte de opdracht hacker gedaan zo ja ik kom niet verder wat moet ik doen!?

 3. Sharon zei:

  Ik heb even een vraag, ik weet dat de minimale systeemeisen op de hoes staan, maar toch ben ik benieuwd. Wat voor hardware kun je nou het beste hebben, om de sims e.d. vloeiend en snel te kunnen spelen? Ik heb nu idd een erg traag ding met een Nvidia 6600 gt videokaartje, dat is echt te weinig, maar als ik deze ga vervangen heb ik ook een nieuw moederbord nodig en dan wil ik geen msi.. Wat is nu het beste?
  Alvast bedankt voor de evt reactie 🙂
  Greetz Shar!

 4. your IQ zei:

  sommige zeggen dat het laden lang duurt maar bij mij is het zo klaar volgens mij zijn dat mensen met slome pc’s 😛

 5. mariellaaa zei:

  Ik vind de simss geweldig ik kan niet zonder ik heb ik zo vaak gehad als de sims het niet deed dat ik gewoon moest huilen. en nu heb ik een kopie van de sims 3 maar die doet het heel vaak niet.
  Dus nu moe tik helemaal wachten tot mijn verjaardag:S

 6. nicky zei:

  ik vind de sims helemaal geweldig. een van de mooiste views enzo. maar nu vraag ik mij af het gerucht gaat dat ze de popetjes van avatar met het sims 3 creator progama hebben gemaakt is dat waar?

 7. Bij mij duurt het laden eigenlijk niet zo lang.

  • nicky zei:

   bij mij ook niet eigenlijk. maar weet jij mischien of de popetjes van avatar echt met het progamma van de sims gemaakt is? bijna iedereen zegt dat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: