The Latest News About The Sims


Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. kondigt met trots aan dat de alom gewaardeerde De Sims™ 3 beschikbaar zal zijn als de lanceertitel voor de Nintendo 3DS™. De Sims 3 voor de Nintendo 3DS biedt de eerste volledige levenssimulatie in een 3D-wereld op een handheld en bevat dezelfde functies waarmee de franchise beroemd is geworden zoals de karaktereigenschappen en gloednieuwe platformspecifieke eigenschappen zoals een Nintendo 3DS-gezichtsherkenningssysteem, Karmakrachten die direct op de Nintendo 3DS-technologie reageren en de mogelijkheid om Sims met iedereen in je bereik te delen via de Nintendo StreetPass™.

Vorige herfst beleefde je de robuuste gameplay van De Sims 3 voor het PlayStation® 3 computer entertainment systeem, Xbox 360® video game and entertainment systeem, de Wii™ en de Nintendo DS™. Met de lancering van de Nintendo 3DS deze lente kun je De Sims op een compleet nieuwe manier beleven binnen een 3D-simulatie!

Creëer een 3D-versie van jezelf in De Sims 3 met de gezichtsherkenningstechnologie van de Nintendo 3DS! Leg jouw gezicht vast of neem een foto van je vrienden met de Nintendo 3DS-camera en verander die in een speelbare Sim. Gebruik de stylus om hun uiterlijk te veranderen zoals kapsels, gezichtskenmerken en outfits. Met de Nintendo StreetPass deel je jouw Sims met andere eigenaars van een Nintendo 3DS **.

Voer op een compleet nieuwe manier interacties uit met de wereld van De Sims 3 door Karmakrachten te gebruiken en nieuwe manieren te zoeken om je met de levens van de Sims te bemoeien. Met één polsbeweging kun je een aardbeving in beweging zetten om de wereld van je Sims op hun kop te zetten. Of je kunt een gratis zwerm vlinders vrijlaten door in de microfoon te blazen. Je kunt je Sims ook naar nieuwe gebieden binnen de game nemen met verschillende bestemmingen om te verkennen vol bebouwbare kavels en onderdelen voor de community. Loods je Sims door het leven op de Nintendo 3DS als je relaties opbouwt en verschillende carrières beleeft om nieuwe voorwerpen, outfits en verschillende beloningen vrij te spelen.

De Sims 3 voor de Nintendo 3DS wordt ontwikkeld door The Sims Studio. Bezoek voor meer informatie over De Sims 3www.desims3.be of www.desims3.nl.Voeg je bij de meer dan één miljoen fans van De Sims op Facebook. Dit doe je door de officiële fanpagina voor De Sims 3 te bezoeken via http://www.facebook.com/TheSims3. Bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden.

* Volgens gegevens van NPD, Chart-track Verenigd Koninkrijk, Gfk Frankrijk, Gfk Spanje, Gfk-MCC Duitsland en de interne benadering van EA.

** Eigenaars van de Nintendo 3DS moeten een Postvak IN/UIT hebben geïnstalleerd en De Sims 3 minimaal een keer hebben gespeeld

Over De Sims

In februari 2010 werd de 10e verjaardag van de De Sims-gamereeks gevierd, de game waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op een computer. Sinds de lancering in februari 2000 zijn er meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht. De Sims is in 22 talen vertaald en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd in korte tijd over de hele wereld populair en zelfs een cultureel fenomeen. Sinds de lancering in juni 2009, zijn er wereldwijd van De Sims 3 meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht tot nu toe. Daarmee is dit de best verkochte PC-game van 2009 in Noord-Amerika en Europa. Dat er veel fans zijn, valt af te leiden uit de 200 miljoen downloads van materiaal dat door spelers gecreëerd is, zoals Sims, huizen, verhalen en meer. De communitysite van De Sims 3,www.desims3.be, verwelkomt maandelijks tot wel zeven miljoen unieke bezoekers. Iedere minuut wordt er 250 maal materiaal gedownload en tot op heden zijn er 3 miljoen uploads uitgevoerd, waaronder 12 films per uur.Het YouTube-kanaal van De Sims 3 staat in de top 10 van meest bekeken gesponsorde kanalen aller tijden. In totaal zijn de filmpjes die hier op staan al meer dan 42 miljoen keer bekeken. Bezoek de officiële website van De Sims 3 om te zien wat de spelers allemaal gecreëerd hebben op www.desims3.be of www.desims3.nl of neem een kijkje op het officiële YouTube-kanaal van De Sims op http://www.youtube.com/user/TheSimsDe Sims 3 is op dit moment verkrijgbaar voor PC, Mac, iPhone®, iPod touch® en mobiele apparaten. De Sims 3 is ook verkrijgbaar voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem, Xbox 360 videogame and entertainment systeem en Nintendo DS™ en Wii™. Vanaf 2011 zal de game ook beschikbaar zijn voor de Nintendo 3DS.

EA, EA SPORTS, EA Mobile, POGO en De Sims zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. “PlayStation” is een geregistreerd handelsmerk van Sony Computer Entertainment Inc. Microsoft, Xbox en Xbox 360 zijn handelsmerken van de Microsoft Group of Companies. Wii, Nintendo DS en Nintendo 3DS zijn handelsmerken van Nintendo. Mac, iPhone en iPod touch zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Computer, Inc in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: