The Latest News About The Sims


Onze Duitse collega’s van Simfans hebben een lijst gemaakt van de cheats uit De Sims 3 Na Middernacht, en Sims 3 Nieuws heeft dit lijstje vertaald *bedankt*

 1. De Sims 3 ‘Na Middernacht’ Uitbreidingspakket – Cheats(De volgende cheats zijn alleen mogelijk met dit uitbreidingspakket. Bij alle cheats moet eerst ‘‘TestingCheatsEnabled true’ (zonder aanhalingstekens, net als bij alle andere cheats die hier genoemd worden) ingegeven worden).
 2. Bij het bouwen van appartementen: ‘rbbb on’ of ‘RestrictBuildBuyInBuildings true’Alle kavels met een markering voor openbare ruimtes (normaliter lobbies of entreehallen) kunnen in de bouw- en koopmodus bewerkt worden. Met ‘RestrictBuildBuyInBuildings false’ kun je deze mogelijkheid weer uitzetten.
 3. Vampiertanden in Creëer-een-Sim: ‘unlockoutfits on’In Creëer-een-Sim worden de beroepskleding en uniformen van beroeps-sims toegevoegd. Deze cheat moet je ingeven voor je naar Creëer-een-Sim gaat. Nieuw bij ‘De Sims 3: Na Middernacht’ zijn de vampiertanden. Deze vind je bij ‘Accesoires’. Met ‘unlockoutfits off’ wordt alles weer uit ‘Creëer-een-Sim’ weggehaald.
 4. Schilderijen aan een muur omhoog of omlaag schuiven. Hiervoor is geen cheat nodig.Je plaatst een schilderij aan de muur > je kiest het hand-gereedschap > je klikt op het schilderij, houdt de linkermuisknop ingedrukt en trekt het schilderij met de muis omhoog of omlaag. Als het op de gewenste plaats hangt laat je de linkermuisknop los.
 5. Een nieuw sneltoets, ‘L’, opent het ‘sterrendagboek’.Dit komt pas beschikbaar na het bereiken van het eerste ster-niveau.
Advertenties

Commentaren op: "Sims 3 Na Middernacht Cheats" (6)

 1. anoniem zei:

  Je kunt ook testingCheatsEnabled true intypen en daarnaar met shift ingedrukt met de linkermuisknop op de brievenbus klikken, dan klik je op ‘zorg dat ik iedereen ken’ En dan komen er allerlei mensen bij je vriendenlijst te staan. De sims met een rood vakje om zijn foto zijn vampiers. Je hoeft alleen nog maar ff met je muisknop het groene balkje te verslepen tot het vol is en je beste vrienden bent, dan kun je de persoon uitnodigen en klikken op ‘vragen om te transformeren’.

  groetjes
  een anoniem persoontje

 2. hoe word ik een vampier

  • natalie zei:

   Je moet een vampier ontmoeten die heet Woden en woont in een flat. Wordt goede vrienden met hem klik dan op:Vraag om je te laten transformeren klik daar dan op. En als je geluk hebt wordt je gebeten.
   Ps: je hebt sims 3 na middernacht nodig!

 3. Heleen zei:

  Dan moet je ook proberen om testingcheatsenabled true in te typen, als je dat hebt gedaan met de shift toets op je sim klikken en dan staat er; sim aanpassen in sim-creëren

 4. Merel zei:

  Je doet als volgt: Unlockoutfists on
  Dan ga je naar acceswares bij sims creeren,
  dan bij sieraden aceswares zo als, horloges, oorbellen armbanden, ketingkjes,
  daar onder zie je ook lippen, dat zijn dus de tanden! 😉
  je kan ze zien als je sims praat of beweegt met haar mond. 😉
  hopelijk heeft dit wat geholpen, sucess vedder!

 5. umm maar als ik unlockoutfits on doe en naar accesoires ga dan zie ik de vampiertanden niet hoe kan dat ik heb sims 3 namidddernacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: