The Latest News About The Sims


Photobucket Photobucket

Photobucket

De Sims Middeleeuwen bevat een verfrissende nieuwe wereld, innovatieve gameplay en nieuwe onderdelen die nog nooit vertoond zijn binnen de gamereeks

Keer terug naar de middeleeuwen! Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag De Sims Middeleeuwen aan, een nieuwe serie die op dit moment ontwikkeld wordt en de populaire Sims (de personages uit de De Sims-gamereeks) in de Middeleeuwen plaatst. Spelers zullen te maken krijgen met een nog nooit eerder vertoonde omvangrijke en interessante gameplay, die uniek is in de geschiedenis van De Sims. Spelers kunnen voor de allereerste keer helden creëren, op queeste gaan, een koninkrijk opbouwen en besturen en zich HeldenSims wanen. De creativiteit zal de pan uit rijzen, want spelers kunnen verhalen vertellen als nooit tevoren; vol drama, romantiek, conflicten en humor.

“De middeleeuwen stonden bol van intriges, legenden en spanning. Het is de perfecte achtergrond voor een gloednieuwe serie van The Sims Studio, omdat spelers talloze verhalen kunnen vertellen,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio van EA. “In De Sims Middeleeuwen kunnen spelers op nieuwe wijze met De Sims spelen. We hopen dat fans dit leuk zullen vinden. De nieuwe gameplay biedt spelers strategische mogelijkheden en rollenspellen, zodat ze een volledig koninkrijk kunnen besturen en queesten kunnen ondernemen.”

De Sims Middeleeuwen biedt spelers de kans om een middeleeuws koninkrijk op te bouwen. Ze kunnen allerlei personages besturen, van koningen tot koninginnen en van ridders tot tovenaars, smeden en barden. Aan de hand van queesten kunnen allerlei verhalen verteld worden, waarin legendarische zwaarden gesmeed kunnen worden en koninklijke bruiloften georganiseerd kunnen worden. Ook kunnen spelers het koninkrijk tegen een kwade tovenaar beschermen of de fontein van de eeuwige jeugd opsporen. Iedere queeste kan weer anders verlopen, afhankelijk van welke HeldenSim de speler bestuurt.

Het lot van het koninkrijk ligt in handen van de speler. Zullen spelers het koninkrijk intern uitbreiden, of op zoek gaan naar een keizerlijke bestuurswijze, waarbij ze hun macht vergroten door andere streken binnen te vallen? Zullen ze tijdens hun queesten op zoek gaan naar eeuwige roem, of zich richten op een betere gezondheid en welvaart voor het volk? De keuze is aan de speler! Aan het begin van ieder nieuw spel kunnen spelers een nieuwe ambitie voor het koninkrijk kiezen en een nieuwe set verhalen vertellen.

Alles in De Sims Middeleeuwen is vormgegeven om een uitgebreide middeleeuwse wereld te creëren, van de op queesten gebaseerde gameplay tot de middeleeuwse voorwerpen, zoals zwaarden, martelwerktuigen en tronen, maar ook het hartelijke uiterlijk van de personages en de schilderachtige wereld zelf. Spelers kunnen iedere nieuwe held die naar het koninkrijk komt aanpassen, als ze dat willen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun karaktereigenschappen en zwakke plek uitkiezen. De personages zullen dicht bij de speler liggen. Zo worden de personages niet alleen op legendarische queesten gestuurd, maar krijgen ze ook met de daagse beslommeringen te maken. Zieken moeten verzorgd worden, exotische goederen kunnen verhandeld worden en er moeten harnassen gesmeed worden. Van het krijgen van een baby tot deelname aan een koninklijk toernooi; de speler bepaalt helemaal zelf wat er met hun Sims gebeurt. Het tijdperk van de romantiek en hoffelijkheid is weer terug met De Sims Middeleeuwen.

De Sims Middeleeuwen voor PC/Mac is ontwikkeld door The Sims Studio en zal vanaf de lente van 2011 verkrijgbaar zijn. De game is nog niet beoordeeld door de ESRB. Bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden. Voor meer informatie over de game ga je naar http://info.ea.com of naar de officiële website van de game: www.TheSimsMedieval.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: