The Latest News About The Sims


Sims 3 Nieuws had het interview met Grant Rodiek al eens vertaalt maar nu heeft EA zelf een vertaling gemaakt.

Lees het hier

.

Iedereen is natuurlijk super benieuwd naar De Sims 3 Ambities. Daarom hebben we producer Grant Rodiek een aantal vragen gesteld over het allernieuwste uitbreidingspakket.

Grant, kun je ons wat meer vertellen over De Sims 3 Ambities?
In De Sims 3 Ambities kunnen spelers hun Sims besturen terwijl die verschillende nieuwe beroepen uitoefenen. In De Sims 3 Ambities hoef je je Sims niet meer de hele dag naar hun werk te sturen. Je kunt je Sims ook voor een carrière bij de brandweer laten kiezen, of aan de slag laten gaan als privédetective, binnenhuisarchitect, spokenjager, stylist of arts. Je kunt vervolgens je Sims door alle bijbehorende keuzes leiden om hun werk goed te volbrengen, of juist helemaal te laten mislukken. Je Sims kunnen ook het beroep van tatoeëerder, beeldhouwer of uitvinder uitoefenen.

Hoe populair zijn de carrières onder de fans? Hebben fans hier om gevraagd?We wilden al heel lang iets met de gameplay voor carrières doen en het is inderdaad iets waar onze spelers al lang om vragen. We proberen altijd iets nieuws te doen; iets wat niemand ooit eerder in De Sims heeft gezien. We vinden het heel leuk dat deze uitgebreide carrières spelers met verschillende interesses iets te bieden hebben. Verhalenvertellers zullen met veel plezier de mysterieuze zaken als privédetective oplossen of de problemen van paranormale verschijnselen aanpakken als spokenjager. Sims fans zullen er van kunnen genieten om als brandweerman heldendaden te verrichten, of burgers te redden en genezen als arts. Het team staat te popelen om te zien wat de bouwers en Simmakers allemaal gaan doen als architecten en stylisten.

Iedere speler zal uit de voeten kunnen met de diepere gevarieerde gameplay.

Hoe werkt de carrière gerelateerde gameplay in De Sims 3 Ambities precies? In De Sims 3 Ambities draait alles om de persoonlijke ambities van je Sims. Iedere carrière biedt unieke ervaringen.

Brandweerlieden moeten relaties ontwikkelen en hun uitrusting onderhouden terwijl ze op de brandweerkazerne zijn. Zo gauw de alarmbellen beginnen te rinkelen, moeten ze snel naar de brand gaan, puinhopen opruimen, kinderen in veiligheid brengen, gaslekken repareren, de brand blussen en de held van de dag zien te worden. In je stad kunnen er kleine en grote branden uitbreken. Bovendien kunnen er zelfs aardbevingen voorkomen.

Buurtbewoners kunnen stylisten inhuren voor kledingadvies. Stylisten kunnen ook gedeeltelijke of complete makeovers uitvoeren. Je kunt er voor kiezen om Sims er heel goed uit te laten zien, of juist verschrikkelijk. We zijn er ons van bewust dat we enigszins valse spelers hiermee misschien iets te veel macht geven, maar het is geweldig om de buurtbewoners in een nieuw jasje kunnen steken. En het is bovendien ook nog eens winstgevend!

Door de tatoeagestoel in de game te gebruiken (of in de plaatselijke schoonheidssalon) kunnen je Sims de buren tatoeëren en zo voorzien van de prachtigste en meest verschrikkelijke tatoeages die je maar kunt bedenken. Tegen betaling, natuurlijk.

Onze spelers kunnen zich helemaal uitleven met het nieuwe tatoeagesysteem, waarmee je veel verschillende kanten op kunt. Spelers kunnen meerdere tatoeages aanbrengen, in maximaal vijf lagen over elkaar. De schaal, kleur en zelfs de transparantie kunnen aangepast worden. Spelers kunnen deze tatoeages ook uploaden en delen via de Uitwisseling, zodat de community weer een nieuwe creatieve uitdaging te wachten staat.

Er zijn veel verschillende nieuwe dingen mogelijk!

.

Bron: Sims 3 Nieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: