The Latest News About The Sims


De mensen van Sims 3 Nieuws hebben het interview met Grant Rodiek over De Sims Ambities helemaal vertaalt.

Hier kan je het lezen

De Sims 3 was vorig jaar een award-winnend vervolg, dat je nog meer macht en controle geeft over de digitale mensen in het spel dan ooit tevoren. Nu dat de eerste uitbreiding, Wereldavonturen, al een tijdje uit is werkt het ‘De Sims 3’-team alweer hard aan de nieuw aangekondigde uitbreiding, genaamd ‘Ambities’. In deze tweede uitbreiding volg jij je Sim op z’n werk en begeleid je ‘m stap voor stap door de werkdag heen.

Waarom is ervoor gekozen om de carrière kant op te gaan met de nieuwe uitbreiding? Was er zoveel vraag naar diepgaande carrières vanuit de fans?

Wij hebben al heel lang meer willen halen uit de carrières en het is zeker een onderwerp waar constant om gevraagd is vanuit de spelers. We proberen altijd iets nieuws te doen, dat nog niet eerder is vertoond in De Sims. We zijn vooral enthousiast over het feit dat de diepgaande carrières voor elk type speler iets te bieden hebben. Zo zullen de verhalen liefhebbers het geweldig vinden om mysteriën op te lossen als privédetective, of problemen uit het leven na de dood zien op te lossen als geestenjager. De ‘gamers’ zullen het leuk vinden om de held uit te hangen als brandweerman en mensenlevens te redden als dokter. Het team kan niet wachten om te zien wat de bouwers en Sim creators zullen maken met de architect en stylist carrières. Er is dus veel diepgang en afwisseling voor alle soorten Sims spelers.

Kan je ons vertellen hoe de carrières in hun werk gaan? Is het bijvoorbeeld vergelijkbaar met de ‘Gaan Het Maken’ uitbreiding van De Sims 2?

Het punt waar je je op moest focussen in ‘Gaan Het Maken’ lag op het opzetten van een eigen onderneming. Daarnaast moest je je zaak uiteraard ook onderhouden. De Sims 3 Ambities gaat meer over de persoonlijke loopbaan van je Sim. Elke carrière vertegenwoordigt een unieke ervaring.

Brandweermannen moeten sociale relaties aangaan en hun eigen apparatuur onderhouden terwijl ze aanwezig zijn op hun kazerne. Maar zodra het alarm afgaat, moeten ze zich haasten naar het vuur, de troep die het vuur maakt opruimen, kinderen zien te redden, gaslekken dichtmaken, de brand blussen en de held uithangen. Je stad kan getroffen worden door kleine vuren, enorme branden en zelfs door aardbevingen.

Stylisten kunnen worden ingehuurd door buren om modeadvies en make-overs te geven. Je kan ervoor kiezen om de Sim heel mooi te maken of juist heel lelijk. Dat betekent een hoop macht voor de spelers, maar de mogelijkheid om een hele stad een facelift te geven is fantastisch. En winstgevend!

Privédetectives zullen zaken voor hun neus krijgen die belangrijk zijn om op te lossen; met alle mogelijke middelen. Een leuk voorbeeld: als je meer informatie over iets nodig hebt, kan je een Sim omkopen, een Sim overhalen jou de benodigde informatie te geven of ze zelfs in elkaar slaan om de informatie uit ze te krijgen. Je kan in andere huizen inbreken voor aanwijzingen, of voor andere doeleinden, zoals een object stelen als ‘bewijs’. Veel zaken bevatten humor -een beetje ‘Sims noir’- dus er zal genoeg te lachen zijn. Er is veel afwisseling en dit zijn nog maar 3 voorbeelden van de nieuwe carrières.

Vertel eens iets over uitvinden, beeldhouwen en tatoeëren. Hoe zullen deze carrière vaardigheden werken, en hoe zullen ze je Sim extra geld bezorgen? Zullen ze, net als nectar maken en martial arts uit Wereldavonturen, winstgevend genoeg zijn voor je Sim om te overleven?

Uitvinden is een fantastische vaardigheid die boordevol nieuwe inhoud zit. Slimme Sims kunnen oude lapjes stof en andere soorten troep bij elkaar verzamelen op de vuilnisbelt, gebroken objecten opsparen en zelfs de spullen die ze zelf opblazen (met explosieven) bewaren. De troep die ze bewaren kunnen ze dan gebruiken om nieuwe, mooie en handige objecten mee te maken. Voorbeeldjes hiervan zijn de vloer reiniger (haalt de hygiëne omhoog van de Sims die over de gereinigde vloer lopen), speelgoed, kleine hulpmiddelen, een eigen boormachine, een tijdmachine en zelfs een eigen robot.

Deze uitvindingen (en nog meer, andere dingen) kunnen worden gebruikt om kansen te voltooien. Of je kan ze verkopen aan een winkel voor een mooie winst.

Beeldhouwers kunnen prachtige kunstwerken maken met verschillende materialen, zoals met klei, hout, ijs of metaal. Dit is een geweldige manier om je huis mooier te maken en geld te verdienen.

Met de tatoeage stoel in het huis van je Sim, of bij de lokale salon, kunnen je Sims hun buren tatoeëren. Ook hier moeten je buren voor betalen natuurlijk.

Er zijn ook een aantal carrières die je de keuze geven om een stad te bewerken qua uiterlijk. Hoe gaat dat precies in z’n werk?

Architecten kunnen worden ingehuurd door andere Sims, die in de buurt wonen, om hun huis aan te laten passen. Als voorbeeld: een Sim in verwachting zou je kunnen inhuren om door jou een babykamer te laten maken. Of een Sim, die net geleerd heeft om te schilderen, zou jou kunnen inhuren om een atelier te maken. Na een tijdje zal jouw getalenteerde architect alle huizen zijn afgeweest om er een aanpassing in aan te brengen. We hebben een heleboel carrières gebaseerd op de verhaalvoortgang en op de behoeften van je buren.

Is er nog informatie over andere soorten aanpassingen in het spel? Zijn er bijvoorbeeld nieuwe objecten om te gebruiken, bouwopties en speelopties?

Eén van de grootste aanpassing is de functie voor de speler om gebouwen/huizen bij te zetten, te verwijderen, of aan te passen in ‘Edit town’. Create-A-World is nog steeds het krachtigste programma voor de spelers om een eigen buurt te maken en aan te passen. Maar voor de spelers die niet zo thuis zijn in Create-A-World hebben we deze functie gemaakt als alternatief. Spelers kunnen met deze nieuwe optie ook buurtspullen neerzetten, zoals grote stenen, borden en andere grote structuren.

Het tatoeage systeem is een geheel nieuwe en creatieve tool voor onze spelers. Spelers kunnen meerdere tatoeages in verschillende lagen aanbrengen; tot wel 5 lagen aan toe. Ze kunnen de tatoeages een andere kleur geven, verkleinen of vergroten en zelfs de mate van doorzichtigheid aanpassen. De tatoeages die gemaakt worden kunnen ook op de uitwisseling worden gezet.

Qua bouwopties is er een nieuwe bijgekomen voor het dak, waarmee je de hellingshoek van de individuele delen van een dak aan kunt passen, wat handig is voor een architect. Ook voegen we een ‘meer-verdiepingen-zuil gereedschap’ toe, voor een nog grotere variatie in de gebouwen.

Als laatste zijn we ook altijd aan het kijken of we leuke, nieuwe objecten in het spel kunnen plaatsen voor als je Sim niet werkt of studeert. Sims zullen de motorfietsen geweldig vinden, net als de trampoline en nog meer nieuwe dingen.

Is er tenslotte nog iets, dat je kwijt wilt over De Sims 3 Ambities?

We zijn erg enthousiast over het maken van dit spel en kunnen niet wachten het uit te brengen. Het is een totaal nieuwe Sims-ervaring, die de open-wereld ervaring perfect aanvult, evenals de persoonlijkheidskenmerken en de creatieve gereedschappen van De Sims 3.

Met Dank Aan: Sims 3 Nieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: